Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Καρέ-καρέ η επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη: ''Γ@μ@στε τους''! - (βίντεο)

Πάνω από τον πεσμένο αστυνομικό φαίνονται μαζεμένα δεκάδες άτομα, ενώ ακούγεται κάποιος από τους συγκεντρωμένους να φωνάζει «γ@μ@στε τους».

Σε άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter φαίνονται, επίσης, αστυνομικοί να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία.

 

Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού την ομάδας ΔΡΑΣΗ στο κεφάλι. Αμέσως άνδρες της αστυνομίας σχημάτισαν κλοιό γύρω του για να τον προστατεύσουν. Ο αστυνομικός έμεινε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα για περισσότερη από μισή ώρα, έως ότου έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αστυνομικός συμμετείχε σε μηχανοκίνητη ομάδα που κινούνταν στην περιοχή, όταν δέχθηκαν επίθεση από περίπου 60-70 άτομα, στη συμβολή των οδών Αγίας Φωτεινής και Νικολάου Πλαστήρα, τα οποία κατάφεραν να τον ρίξουν από τη μοτοσικλέτα και να τον τραυματίσουν. 


 
Στο 401 σπεύδει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

 

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας καταφθάνουν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με σκοπό να ενημερωθούν από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του τραυματία αστυνομικού κατά τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης. 


Ο συγκεκριμένος αστυνομικός τραυματίστηκε στην οδό Πλαστήρα και για αρκετά λεπτά βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος. Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με το STAR, ο άνδρας έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πληροφορίες για δύο ακόμα αστυνομικούς που έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί επίσης στο 401. 
 

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Μιχάλης Καραμαλάκης, μεταβαίνουν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να ενημερωθούν από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του τραυματία αστυνομικού. 

https://twitter.com/JohnnyHoston/status/1369372248923070467https://twitter.com/akrokentrwos/status/1369375610510995459

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ