Εσωτερική Ασφάλεια
Ενημερώθηκε στις:

Υβριδικός πόλεμος - Η στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό

Ανανέωση 

Και δεύτερος αστυνομικός έχει τραυματιστεί στη διάρκεια των επεισοδίων το απόγευμα της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δεύτερος αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και μεταφέρθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Στο «401» έχει μεταφερθεί και ο αστυνομικός που δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδα νεαρών στη διάρκεια των επεισοδίων στην Νέα Σμύρνη.

 

Αρχικό κείμενο 

 

Aνατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό και τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ, στη Νέα Σμύρνη. Ο άτυχος αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ και ενώ αιμορραγούσε επί ώρα στο οδόστρωμα, απομονώθηκε από κουκουλοφόρους οι οποίοι τον πέταξαν κάτω από τη μηχανή του στην οδό Πλαπούτα και τον ξυλοκόπησαν άγρια, χτυπώντας τον σε όλο του το σώμα. 

Συνάδελφοι του άτυχου αστυνομικού κατάφεραν να κάνουν κλοιό γύρω του και να απομακρύνουν τους κουκουλοφόρους, καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο. Λόγω των επεισοδίων το ασθενοφόρο χρειάστηκε πάνω από μισή ώρα για να τον προσεγγίσει, ενώ λίγο πριν τον παραλάβουν οι διασώστες έχασε τις αισθήσεις του. 
 

Αυτή την ώρα, η κατάσταση της υγείας του άτυχου αστυνομικού αξιολογείται από τους γιατρούς ενώ έχει τις αισθήσεις του, κάτι που είναι αρκετά θετικό.

 

Όπως τόνισαν οι συνάδελφοι του, «οι κουκουλοφόροι τον ήθελαν νεκρό. Θα τον σκότωναν αν δεν επεμβαίναμε».

Αυτή την στιγμή δεν βλέπουμε οικογένεις, αλλά μπαχαλάκηδες! 

Βρισκόμαστε με λίγα σε υβριδικό πόλεμο. Την ίδια στιγμή, βίντεο-σοκ προκαλεί αναστάτωση, καθώς μασκοφόροι πατάνε σταυρό και διαλύουν εικόνα της Παναγίας και τον Χριστό.

Οι εικόνες του πολεμικού σκηνικού που εκτυλίχθηκε στην Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μετά την πορεία ενάντια στην αστυνομική βία, καταγράφηκαν σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο twitter.

Στις εικόνες καταγράφεται μία μεγάλη ομάδα κουκουλοφόρων διαδηλωτών να επιτίθεται με πέτρες, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα, σε ομάδα αστυνομικών της ομάδας Δράση.   

https://twitter.com/Micniko/status/1369352097490219015

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ