Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Νέα Σμύρνη: Νέα επεισόδια κοντά στο αστυνομικό τμήμα

Σοβαρά επεισόδια εξελίσσονται στη Νέα Σμύρνη στην περιοχή πέριξ  του αστυνομικού τμήματος.  Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα, ενώ επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε:Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και η κατάστασή του είναι άσχημη.  


Κουκουλοφόροι  έριξαν τον αστυνομικό από τη μηχανή του άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα. 

Ο άνθρωπος βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, μέχρι που οι συνάδελφοί του εκαναν κλοιό γύρω του. Ενδεικτικό της κατάστασης χάους που επικρατεί στην περιοχή είναι ότι διασώστης του ΕΚΑΒ κατάφερε να προσεγγίσει τον τραυματία μετά από τουλάχιστον μισή ώρα, ενώ ασθενοφόροκατάφερε να τον προσεγγίσει λίγα λεπτά πριν από τις οκτώ το βράδυ και ενώ ο άνθρωπος αιμορραγούσε στο οδόστρωμα. 


Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν κουκουλοφόροι και αντιεξουασιαστές πέρασαν στην κεφαλή της πορείας προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, πετώντας βόμβες μολότοφ και φωνάζοντας συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφορντίνα. Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με χημικά και νερό από την υδροφόρα-  «αύρα», προκειμένου να απομακρύνουν τους ταραξίες.
 

Στη Νέα Σμύρνη έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος ενώ επικρατεί θυμός για τα περιστατική αστυνομικής βίας που έχουν σημειωθεί στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες. Ο κόσμος στη Νέα Σμύρνη υπολογίζεται πάνω από 4.000 ενώ είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι στην πόλη. Η πορεία κατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

https://twitter.com/zilos_k/status/1369340568254431240https://twitter.com/Agisilaos_K/status/1369343416333697029 https://youtu.be/udbVZj47DGchttps://youtu.be/MKL6j7Gzw28https://youtu.be/M_QTVnB163ohttps://youtu.be/qTQMwlfdB1U

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές