Κοινωνία

Οι αστυνομικοί καταγγέλλουν απόπειρα κλοπής εις βάρος τους

Αναφερόμενοι στον νεαρό που φαίνεται να χτυπούν βάναυσα στα βίντεο που έκαναν το γύρο του ίντερνετ, οι αστυνομικοί τώρα αναφέρουν πως πριν ξεκινήσουν όλα είχε πάει να τους αρπάξει πράγματα!

Ωστόσο από τα σχετικά βίντεο δεν φαίνεται να έχει γίνει τίποτα τέτοιο. Επίσης από τα όσα έχουν αναφέρει μέχρι στιγμής κάτοικοι της περιοχής που ήταν μπροστά, δεν υπήρξε καμία επίθεση από ομάδα ατόμων εναντίον τους, όπως ισχυρίστηκαν και πάλι οι αστυνομικοί.

Ένταση στο Άλσος πριν την πλατεία

Αντιθέτως, κάτοικοι αναφέρουν πως οι αστυνομικοί ήταν προκλητικοί και στον έλεγχο που έκαναν λίγο πριν στο Άλσος της Νέας Σμύρνης, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν.

Το Άλσος είναι ένα μέρος που κάθε μέρα πηγαίνουν πολλοί γονείς με τα παιδιά τους, ωστόσο οι αστυνομικοί φέρεται να συμπεριφέρονταν με απαράδεκτο τρόπο δημιουργώντας και εκεί ένταση, όχι όμως ότι έγινε μετά από λίγο στην πλατεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι αντιμετωπίζει ο νεαρός

Στον νεαρό που δέχεται τα χτυπήματα με το γκλομπ έχει φορτωθεί… ο μισός ποινικός κώδικας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι απόπειρα σωματικής βλάβης, σωματική βλάβη, εξύβριση, βία κατά υπαλλήλων και παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η παρέμβαση εισαγγελέα έγινε καθώς αρκετές ΕΔΕ στο παρελθόν δεν οδήγησαν κάπου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως θα υπάρχει επίβλεψη από εισαγγελικό λειτουργό σε όλη την έρευνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...