Κοινωνία

Λιγνάδης: Βήμα-βήμα δένει το "παζλ" των βιασμών

Ο Γιάννης Βλάχος, δικηγόρος του τρίτου μηνυτή του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και του πρώτου, μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση Λιγνάδη, στην οποία προστίθενται στοιχεία συνεχώς.

Τώρα, μια τρίτη μήνυση για βιασμό σε βάρος του σκηνοθέτη, έρχεται να προστεθεί με την υπάρχουσα δικογραφία.

Σύμφωνα με τo MEGA, η συγκεκριμένη μήνυση έχει κατατεθεί από την περασμένη Τρίτη στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με τον μηνυτή να αναφέρει πως βιάσθηκε το 2018 από τον σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων, ο δικηγόρος του μηνυτή κ. Γιάννης Βλάχος έδωσε στοιχεία για την υπόθεση συσχετίζοντάς την με τις ήδη υπάρχουσες καταγγελίες και μηνύσεις σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη.

“Από τη μήνυση προκύπτει ότι υπήρχε μία μεθοδολογία στην προσέγγιση θυμάτων μελών ευάλωτων ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Αυτό είναι το κοινό που έχουν τα θύματα τα οποία εγώ εκπροσωπώ ενώπιον δικαιοσύνης”.

Πρόσθεσε ότι πρόκειται για “γενικώς κοινωνικές ομάδες οι οποίες είναι ευάλωτες ευαίσθητες και οι οποίες έχουν δυσκολία να αποταθούν στις δικαστικές και αστυνομικές αρχές και να ζητήσουν άμεσα την προστασία τους”.

Ο δικηγόρος είπε ακόμα ότι «θεωρώ αθλιότητα το να επιτίθεται κάποιος ενάντια στα θύματα των και να τα γελοιοποιεί προσπαθώντας να καταδείξει ότι ήταν δική τους ευθύνη”.

Αποκάλυψε ότι ο τρίτος μηνυτής δεν έχει σχέση με τον χώρο του θεάτρου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ