Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

«Σάτυρος» παρενοχλούσε γυναίκες και συνελήφθη

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά, με έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών να λειτουργεί ως «σάτυρος» και να παρενοχλεί τις γυναίκες που βρίσκονταν στο σημείο.

Είτε οδηγώντας το Ι.Χ. αυτοκίνητο του με χαμηλές ταχύτητες πέριξ της πλατείας, είτε έχοντας σταθμεύσει πρόχειρα, ο άνδρας αυτός εντόπιζε γυναίκες, στη θέα των οποίων κατέβαζε τη φόρμα του και προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις μέσα στο όχημα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, με το πλήρωμα του περιπολικού να φτάνει μέσα σε λίγα λεπτά και να τον πετυχαίνει... επί τω έργω.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου τουλάχιστον 6 γυναίκες που τον είχαν δει στην πλατεία Πλατάνου τον αναγνώρισαν ως δράστη άσεμνων πράξεων. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στη Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...