Κοινωνία

Δημήτρης Κουφοντίνας: Νεα συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Σύνταγμα

Αρκετοί άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος με κεντρικό σύνθημα "Κανένας νεκρός της πείνας απεργός" στην οποία ζητούν να γίνει δεκτό το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος για 54η ημέρα πραγματοποιεί απεργία πείνας και για 8η ημέρα απεργία δίψας.

https://www.facebook.com/watch/?v=906232670224848

Υπάρχει έντονη παρουσία της αστυνομίας και οι δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στην πάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, με πρόθεση να μην επιτραπεί στους διαδηλωτές να βγουν στην λεωφόρο Αμαλίας. Αυτή την ώρα η συγκέντρωση βρίσκεται μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η λεωφόρος Αμαλίας έχει κλείσει.

Παρόντες είναι και οι δικηγόροι εκ των 1000, οι οποίοι έχουν υπογράψει από κοινού κείμενο, ζητώντας την δικαίωση του αιτήματος του κρατουμένου απεργού πείνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...