Χασισέλαιο
Κοινωνία

Πατέντα: Χασισέλαιο για ηλεκτρονικά τσιγάρα... άλλης χρήσης

Γόνοι γνωστών οικογενειών των νοτίων προαστίων ήταν οι πελάτες του διδύμου που συνέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών στην περιοχή της Γλυφάδας. Οι δύο νεαροί είχαν βρει μια «έξυπνη» πατέντα για να πουλάνε ακριβά τα παράνομα προϊόντα τους: Φιαλίδια με πανάκριβο χασισέλαιο, προερχόμενο από την Ισπανία, τα οποία «χρησίμευσαν» ως ηλεκτρονικά τσιγάρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του «astinomiko», ο 27χρονος Αλβανός, που είχε γίνει εδώ και αρκετό καιρό διάσημος στα παραλιακά μαγαζιά και «στέκια», είχε βρει έναν τρόπο να προμηθεύει την πελατεία του, χωρίς να τον υποψιάζεται κανείς. «Έβαζε το χασισέλαιο μέσα στα ηλεκτρονικά τσιγάρα που έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και έτσι, όσοι το πλήρωναν μέχρι και εκατό ευρώ το ένα, είχαν ελάχιστες πιθανότητες να συλληφθούν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών», δήλωσε αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες γνώριζε πολλούς οικονομικά ευκατάστατους νεαρούς μετά το τέλος του παιχνιδιού τους σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5 Χ 5, που ανήκουν σε γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Συνεργός του, ένας συνομήλικος οδηγός ταξί, ο οποίος φέρεται να έκανε δρομολόγια για να διακινεί το χασισέλαιο, αλλά και τις ποσότητες υδροπονικής καλλιέργειας (skunk). Σύμφωνα με την Αστυνομία, «ο 27χρονος, επιβαίνοντας σε ταξί, κατελήφθη να παραλαμβάνει από τον αλλοδαπό χάρτινη σακούλα που περιείχε 4.210 γραμμάρια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) προς περαιτέρω διακίνηση. Ενώ ο αλλοδαπός κατελήφθη να κατέχει, με σκοπό τη διακίνηση προς τρίτους στην οικία του στη Γλυφάδα, 82 στυλεούς με χασισέλαιο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ