Μαριάννα Τουμασάτου
Κοινωνία

Μαριάννα Τουμασάτου: Υπήρχαν κλίκες που έκαναν ανταλλαγή διαστροφών

H Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 με τίτλο «Η φωτογραφία της ζωής σου» αλλά και τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής τέχνης.

«Είναι η πρώτη μου προσπάθεια στην παρουσίαση και ομολογώ ότι είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία», δήλωσε για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Η φωτογραφία της ζωής σου» που πρόκειται να παρουσιάσει και κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Οι ηθοποιοί περνάμε μόνο δύσκολα. Τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολα», παραδέχεται στη συνέχεια η Μαριάννα Τουμασάτου για τον κλάδο της.

Παράλληλα, η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στις κλίκες που υπήρχαν πάντα στον χώρο της υποκριτικής τέχνης με άκρως αποκαλυπτικό τρόπο.

«Υπήρχαν κλίκες, οι οποίες αντάλλασσαν διαστροφές κάθε είδους. Είτε λεκτικής είτε σεξουαλικής βίας, οποιασδήποτε μορφής βίας. Έκαναν ανταλλαγή διαστροφών και μεσουρανούσαν. Βρίσκονταν στον αφρό της θάλασσας. Μόνο που στον αφρό ξέρουμε πολύ καλά τι επιπλέει. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα θα μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο», υπογράμμισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Τέρμα με όλα αυτά τα αποβράσματα», πρόσθεσε στη συνέντευξή της, ενώ δήλωσε ότι η ίδια δεν έπεσε ποτέ θύμα παρενόχλησης ή βίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...