Κοινωνία

ΛΑΡΚΟ: Κατέρρευσε οροφή λόγω χιονιού - Οι εργαζόμενοι εγκλωβίστηκαν για 16 ώρες

Δεκάδες εργαζόμενοι εγκλωβίστηκαν στο χώρο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα το βράδυ της Κυριακής. καθώς λόγω της κακοκαιρίας, δεν υπήρχε πρόσβαση από και προς τον χώρο.

Η κακοκαιρία βρήκε τους εργαζομένους όταν εκείνοι ήταν ακόμη στο εργοστάσιο, εγκλωβίζοντας τους στο χώρο εργασίας τους για τουλάχιστον 16 ώρες.

Συγκεκριμένα τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους εργαζόμενους δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τα ξημερώματα το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας να παραμένουν μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας αποκλεισμένοι στο χώρο του εργοστασίου, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και χωρίς τρόφιμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το 902.gr, μηχανήματα προσπάθησαν να ανοίξουν το οδικό δίκτυο προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι εργαζόμενοι.

Εκτός από αυτό, μάλιστα, από το βάρος του χιονιού και σε συνδυασμό με τη χρόνια έλλειψη συντήρησης, κατέρρευσε και ένα μεγάλο τμήμα της οροφής του εργοστασίου στο χώρο που βρίσκονται τα καμίνια. Από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν έντονα τις ανησυχίες τους μετά την κατάρρευση της οροφής, φοβούμενοι να παραμείνουν στους στεγασμένους χώρους. Σημειώνεται, επιπλέον, ότι χθες, Δευτέρα, ο οικισμός της ΛΑΡΚΟ ήρθε αντιμέτωπος και με πλήρη έλλειψη ηλεκτροδότησης και νερού.

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ήταν και η Λάρυμνα, το Μαρτίνο και η Μαλεσίνα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...