Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θλίψη στη Θήβα: Πέθανε 15χρονη με συμπτώματα κορονοϊού

Ανανέωση 

Το νοσοκομείο Θήβας εξέδωσε ανακοινωθέν για τον θάνατο του 16χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του. Ήταν θετική στον κορονοϊό και σύμφωνα με τους γιατρούς τη Δευτέρα επέστρεψε σπίτι της σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν:

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.»

 

Aρχικό κείμενο

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 15χρονη στη Θήβα, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορονοϊού, όπως αναφέρει το evima.gr.

Η ανήλικη μπήκε στο νοσοκομείο της Θήβας σήμερα στις 03:00 τα ξημερώματα, ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό.

Ο δήμαρχος της Θήβας ανέφερε στο τοπικό μέσο: «Η 15χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός και κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων»

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μικρή είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ