Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Αριστεριστές παρά την απαγόρευση πραγματοποιούν συγκέντρωση

Ξαφνικά η Πανεπιστημίου γέμισε κόσμο, αφού οι φοιτητές… έπιασαν στον ύπνο την Αστυνομία και έκλεισαν το δρόμο για να αρχίσει το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Λίγο πριν από τις 13:00, στα Προπύλαια ήταν συγκεντρωμένος λίγος κόσμος. Περισσότερη ήταν η αστυνομία παρά οι φοιτητές. Μόνο που εκείνοι ήταν… κρυμμένοι.

Και λίγο πριν από τις 13:00, όταν και ήταν προγραμματισμένο το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, οι φοιτητές… «βγήκαν» από τους γύρω δρόμους, η Πανεπιστημίου γέμισε κόσμο, πολύ κόσμο, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100. Οι φοιτητές κάνουν πορεία στη Βουλή. Το πόσο πολύς είναι ο κόσμος στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο φαίνεται από τις εικόνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι φοιτητές  διαδηλώνουν κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τα Πανεπιστήμια με κύριο σημείο αντίδρασης τη θέσπιση πανεπιστημιακής αστυνομίας και την κατάργηση των «αιωνίων» φοιτητών, παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού. 

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισε λίγο μετά τις 9:00 ο σταθμός του Μετρό «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ». Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις. Κλειστές είναι για την ώρα και οι οδοί Σταδίου, Πανεπιστημίου και Αμαλίας. 


Θα δούμε συλλήψεις; Γιατί μόνο πατριώτες συλλαμβάνει το κράτος. Η Κυβέρνηση ξέρει επίσης να συλλαμβάνει μόνο απλούς πολίτες για... συγχρωτισμό ''μπουκάρωντας'' σε σπίτια. Οι εικόνες απλά σοκάρουν, καθώς η αστυνομία απλά παρακολουθεί! 

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...