Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συνελήφθη ζευγάρι Αιγυπτίων για παράνομη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Ζευγάρι Αιγυπτίων στην Καλλιθεα είχαν μετατρέψει το σπίτι τους και το μίνι μάρκετ σε κέντρο διακίνησης λαθραίων τσιγάρων!

Όπως αναφέρουν οι Δημήτρης Πώποτας και Άρια Καλύβα για λογαριασμό του protothema. gr «λαγωνικά» της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατάφεραν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών να φθάσουν στα ίχνη του ζευγαριού των λαθρεμπόρων, να τους περάσουν χειροπέδες και να κατασχέσουν μεγάλες ποσότητες από τις παράνομες παρτίδες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπίσουν τον προμηθευτή των τσιγάρων για να βάλουν στο χέρι τα κυκλώματα που κρύβονται από πίσω.Η παρακολούθηση και η έφοδος

Η πληροφορία που έφθασε στα γραφεία της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κρίθηκε από τους έμπειρους αξιωματικούς ως άκρως σοβαρή και σήμανε την αρχή των ερευνών.

Τα λαγωνικά της υπηρεσίας μετά από αξιοποίηση όλων στοιχείων που κατάφεραν να συγκεντρώσουν έφθασαν στα ίχνη του 46χρονου Αιγυπτίου και της 36χρονης συζύγου του οι οποίοι διατηρούν μίνι μάρκετ μέσω του οποίου έσπρωχναν τα λαθραία τσιγάρα. Μετά από παρακολούθηση και σκληρό «λοκάρισμα» 20ημερών αποφάσισαν σήμερα το πρωί να κάνουν επιχείρηση και έβγαλαν «λαβράκι».

limeniko2


Από το μίνι μάρκετ που διατηρούν, το σπίτι τους, καθώς και σε αποθήκη πολυκατοικίας, όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες του protothema.gr, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 647 κούτες των 10 πακέτων εκάστη διαφόρων εταιρειών, 228 σακουλάκια καπνού και 360 πακέτα τσιγάρων.

Παράλληλα, βρέθηκε και το χρηματικό ποσό των 274 ευρώ επιμελώς κρυμμένων που προέρχονταν από τις αγοραπωλησίες. Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία ενώ οι έρευνες των αξιωματικών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για να βάλουν στο χέρι το κύκλωμα που κρύβεται απο πίσω συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ