Κοινωνία

Φοιτήτρια καταγγέλλει καθηγητή Γυναικολογίας: «Μου ζήτησε να γδυθώ ολόκληρη»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για σεξουαλική κακοποίηση μετά την δημοσιοποίησης των φριχτών στιγμών που έζησε η Σοφία Μπεκατώρου στα χέρια παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Μετά το κύμα καταγγελιών για καθηγητή του ΑΠΘ, μια ακόμα μαρτυρία για καθηγητή της Γυναικολογίας, έφερε στο φως το Tlive. Η νεαρή φοιτήτρια μαιευτικής από τη Θεσσαλονίκη δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μετά από προτροπή του γιατρού να κάνει δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο στις φοιτήτριες.

Οπως περιγράφει η φοιτήτρια, ο καθηγητής γυναικολογίας της είπε να γδυθεί ολόκληρη και στη συνέχει με πρόσχημα την εξέταση μαστού, την θώπευσε σε όλο της το σώμα.

«Αισθάνθηκα τα γεννητικά του όργανα»

«Από το πρώτο κιόλας λεπτό, όταν μου ζήτησε να γδυθώ ολόκληρη και περίμενα ότι θα μου δοθεί έστω μια ποδιά. Αισθανόμουν πάρα πολύ εκτεθειμένη εκείνη την ώρα.Δεν μπορούσα εκείνη την ώρα να αντιδράσω, να λειτουργήσω, να πω γιατί συμβαίνει αυτό. Ένιωθα πολύ φοβισμένη.Σηκωνόμουν προς τα πάνω, δείχνοντας την δυσφορία μου. Μάλιστα κάποια στιγμή του είπα να σταματήσει και μου είπε: “Δώσε μου ένα λεπτάκι” να εξετάσω και κάτι άλλο. Αισθάνθηκα τα γεννητικά του όργανα να ακουμπούν το πίσω μέρος του σώματός μου» περιέγραψε στην εκπομπή η φοιτήτρια, ενώ όπως τονίστηκε η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ