Κοινωνία

Αγρίνιο: Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για την φονική ληστεία

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Αγρινίου οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται για την ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στις 8 Ιανουαρίου στην κοινότητα Χαλκιόπουλο, από την οποία επήλθε ο θάνατος του 91χρονου άνδρα.

Μετά τις πολύωρες απολογίες των κατηγορουμένων ακολούθησε διάσκεψη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, όπου αποφασίσθηκε ομόφωνα η προφυλάκιση και των τριών.

Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων υποστήριξαν ότι οι εντολείς τους αρνούνται όλες τις κατηγορίες, ενώ κατά την διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας κατέθεσαν πέντε μάρτυρες προς υπεράσπιση των τριών κατηγορουμένων.

 

H 85χρονη αναγνώρισε τον ανιψιό της

Σύμφωνα πάντως, με τους αστυνομικούς, η περιγραφή των τριών ανδρών από την 85χρονη γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι αναγνώρισε τον ανιψιό της, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία των ερευνών, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηρίων των αποτυπωμάτων και του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...