Κοινωνία

ΕΣΡ: Καταγγελία σε τηλεοπτική εκπομπή για διακωμώδηση βιασμού

Η παραδοχή των δύο αδερφών, Χρήστου και Παναγιώτη Βαρουξή που πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» ότι συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την ίδια κοπέλα, χωρίς την γνώση ή την άδειά της, προκάλεσε την οργή του Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ», που υπέβαλε σήμερα καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Σύμφωνα με το «Μωβ», η δήλωση των δίδυμων «αποτελεί δημόσια ομολογία βιασμού ανυποψίαστης κοπέλας μετά από σκόπιμη παραπλάνησή της, κάτι που συνιστά προφανώς ποινικό αδίκημα». 

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Δευτέρα, οι Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής βρέθηκαν στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και έπαιξαν το παιχνίδι των ερωτήσεων.

Σε ένα σημείο, η κ. Καραβάτου ρώτησε τα δίδυμα: «Έχετε ποτέ συνευρεθεί με κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ο άλλος αδελφός;», με τους δύο τους να αποκρίνονται θετικά, ενώ ο Χρήστος Βαρουξής διευκρίνισε πως: «Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης», συμπληρώνοντας ότι: «δεν ήταν σχέση».

https://www.youtube.com/watch?v=SehB3ShUswM&feature=emb_title

Η καταγγελία συνεχίζει λέγοντας πως ακόμα πιο προκλητικό και σεξιστικό είναι ότι το όλο θέμα αντιμετωπίζεται τόσο από την τηλεπαρουσιάστρια και τον τηλεπαρουσιαστή, όσο και από τα δύο αδέρφια με κυνική εξευτελιστική διακωμώδηση.

«Θεωρούμε απαράδεκτο, προκλητικό, σεξιστικό, ταπεινωτικό και εξευτελιστικό, όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες, να διακωμωδείται έτσι δημόσια και κυνικά ένα έγκλημα, ο βιασμός» υπογραμμίζει με έμφαση το «Μωβ».

Υπενθυμίζεται πως τα δύο αδέρφια που είχαν γίνει γνωστά από το ριάλιτι Big Brother, είχαν δεχτεί κριτική καθώς ήταν παρόντες στο σκηνικό με τον Κρητικό Αντώνη Αλεξανδρίδη που εκδιώχθηκε από την παραγωγή μετά τη δήλωση περί βιασμού και δεν αντέδρασαν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...