Κοινωνία

Δολοφονία στα Χανιά: «Σκότωσα τη μάνα σου» είπε ο Νορβηγός στην κόρη του θύματος

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην σύζυγος της 54χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μέσα σε μία λίμνη αίματος στην περιοχή Μεσκλά το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο πρώην σύντροφος του θύματος κατήγγειλε, χθες, ότι ο Νορβηγός που θεωρείται ως ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος φέρεται ότι τηλεφώνησε από το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας στην 16χρονη κόρη του θύματος και της είπε: «Σκότωσα τη μάνα σου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμέσως, ο πρώην σύντροφος ενημέρωσε τις αρχές, που κινητοποιήθηκαν για να εντοπίσουν τον Νορβηγό.

Την ίδια ώρα, τα δύο παιδιά παρακολουθούνται από ψυχολόγο, μετά και τον τραγικό περιστατικό της δολοφονίας της μητέρας τους, η οποία όπως έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση, δέχθηκε πάνω από τέσσερις μαχαιριές.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 47χρονος Νορβηγός ήταν σε παροξυσμό και φέρεται να είπε ότι θα παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο βασικός ύποπτος, ιδιωτικός υπάλληλος, με τον οποίο συζούσε το τελευταίο διάστημα το θύμα, φέρεται ότι κατάφερε επτά χτυπήματα. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 47χρονος δεν έφυγε εκτός Κρήτης και ότι βρίσκεται στο νησί. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει θέματα με το αλκοόλ, ενώ έχει αντιμετωπίσει προβλήματα και ψυχολογικής φύσεως, ενώ φέρεται ότι έχει νοσηλευτεί σε Ψυχιατρική Κλινική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...
Ρωσία 0

Διαλύεται η συμμαχία Άγκυρας-Μόσχας! Γιατί Ελλάδα και Ρωσία «συμφώνησαν» στην πράξη στον ΟΗΕ για την Λιβύη με φόντο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο;

Οι Ρώσοι δεν θέλουν και αυτοί το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο αφού μέσω του Αιγαίου θέλουν να κινούνται τα πλοία τους...