Κοινωνία

Πλημύρισε η Θεσσαλονίκη από την κακοκαιρία - Ποτάμια έγιναν οι δρόμοι

Η κακοκαιρία που σαρώνει την χώρα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι. Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες και βίντεο.

Η Θεσσαλονίκη αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα από την σφοδρή κακοκαιρία που σαρώνει την χώρα, καθώς πλημμύρισαν δρόμοι, ενώ σημειώθηκε και υπερχείλιση ρέματος.

Σύμφωνα με το grtimes.gr λόγω της βροχόπτωσης, η κίνηση των αυτοκινήτων διεξαγόταν με χαμηλές ταχύτητες, τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στην περιφερειακή οδό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν παρατηρηθεί ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία.

Η οδός Εθνικής Αμύνης στο κέντρο της πόλης, για άλλη μια φορά μετατράπηκε σε ποτάμι, με τους πεζούς να μην μπορούν να διασχίσουν τον δρόμο, χωρίς να βραχούν

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έγιναν δύο κλήσεις για άντληση υδάτων, ωστόσο δεν χρειάστηκε η συνδρομή της στα δύο περιστατικά.

Επίσης, στην περιοχή της Πολίχνης πλημμύρισε ένα υπόγειο, καθώς παρουσίαζε παλαιότερο πρόβλημα, το οποίο επιδεινώθηκε σήμερα λόγω της ισχυρής νεροποντής και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για άντληση των υδάτων.

Παράλληλα, το voria.gr αναφέρει πως σημειώθηκε υπερχείλιση του ρέματος της Τούμπας στην περιοχή Ανάχωμα, ακριβώς στα όρια του δήμου Θεσσαλονίκης και του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει με νερά το μονοπάτι που υπάρχει στο σημείο, σε βάθος τουλάχιστον ενός μέτρου αλλά και μία μικρή πεζογέφυρα.

Μάλιστα, ανάλογο φαινόμενο είχε σημειωθεί και τον περασμένο Μάιο, όταν μάλιστα υπήρξε συγκέντρωση υδάτων στον δρόμο ανάμεσα στο Νέο Ρύσιο και τους Ταγαράδες, με συνέπεια να σημειωθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών.

Δείτε φωτογραφίες από την κακοκαιρία που έπληξε την Θεσσαλονίκη:

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...