ξυλοδαρμός στη Θεσσαλονίκη
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Νεαρός γρονθοκόπησε 50χρονο και τον άφησε αναίσθητο στο δρόμο

Ένα άτομο ηλικίας περίπου 25 με 30 ετών, γρονθοκόπησε έναν άντρα ηλικίας περίπου 50 ετών με αποτέλεσμα να τον ρίξει αναίσθητο κάτω στο πεζοδρόμιο.

Ο δράστης ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αφού έπεσε ο άντρας τον κλώτσησε με δύναμη, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δευτερόλεπτα πριν ο οδηγός του οχήματος λογομάχησε με τον άντρα που ήταν πεζός καθώς παραλίγο να τον πατούσε με το αυτοκίνητό του.

Ο 50χρονος παρέμεινε για περίπου ενάμιση λεπτό αναίσθητος και πριν από λίγο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Αυτόπτες μάρτυρες κράτησαν τα στοιχεία κυκλοφορίας στο αυτοκίνητο του δράστη και η αστυνομία πραγματοποιεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.

GALLERY

ξυλοδαρμός στη Θεσσαλονίκη
ξυλοδαρμός στη Θεσσαλονίκη
ξυλοδαρμός στη Θεσσαλονίκη
ξυλοδαρμός στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ