Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λαμία- Lockdown: Πολυάριθμες αστυνομικές ομάδες στους δρόμους

Πολύ διαφορετική θα είναι απόψε η αλλαγή του χρόνου, τουλάχιστον όσον αφορά την κίνηση στους δρόμους σε μια ημέρα που έχουμε συνηθίσει, πολλή φασαρία και κόσμο να πηγαινοέρχεται σε κέντρα διασκέδασης, αλλά και σε σπίτια που κάνουν ρεβεγιόν.

Όπως αναφέρει η Φυλλένια Γκότση στο newsbomb.gr η γενική απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 10:00’ το βράδυ δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο έστω για μια βόλτα στη στολισμένη Λαμία, ενώ το ίδιο ισχύει για όλα τα μεγάλα και μικρά αστικά κέντρα.

Με εντολή του Αρχηγού της Αστυνομίας - προς εκτέλεση των οδηγιών της πολιτικής ηγεσίας - μετά τις 10:00’ το βράδυ και μέχρι τις 05:00’ το πρωί της Παρασκευής 1 Ιανουαρίου, ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ πλην εργαζομένων και όσων αναζητήσουν βοήθεια ιατρική ή φαρμακευτική.

Εννοείται ότι είναι όλα κλειστά, οι μεγάλες συγκεντρώσεις απαγορεύονται και όλοι οι αστυνομικοί που έχουν υπηρεσία, θα είναι όλη τη νύχτα στους δρόμους για επιτήρηση της εφαρμογής των μέτρων.

Το ρεπορτάζ βέβαια θέλει να γίνονται ρεβεγιόν σε σπίτια με όχι απαραίτητα το νόμιμο αριθμό καλεσμένων, ωστόσο η λήξη τους ή θα είναι μετά τις 5 το πρωί ή κάποιοι εξ αυτών θα μείνουν στο «ξένο» σπίτι και για ύπνο, καθώς οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ