Κοινωνία

Σκιάθος: Θρήνος στο νησί για την απώλεια του μικρού αγωνιστή

Έχασε τη μάχη ένας μικρός αγωνιστής που πάλεψε ηρωικά μέχρι τελευταία στιγμή με τον καρκίνο. Μια βουβή θλίψη έχει σκεπάσει το νησί της Σκιάθου από όπου καταγόταν και ζούσε ο 12χρονος Νίκος Χαλκιάς.

Ο 12χρονος Νίκος έδωσε τον δικό του αγώνα μέσα σε νοσοκομείο της Αθήνας προσπαθώντας να κρατηθεί στη ζωή, αφού σύντομα επρόκειτο να μεταβεί στην Ισπανία, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Ο μικρός άγγελος δεν πρόλαβε να συνεχίσει την διαδικασία της θεραπείας και άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Βράχοι στο πλευρό του, στάθηκαν οι γονείς του, Αντώνης και Παναγιώτα οι οποίοι έδωσαν τον δικό τους αγώνα και δεν έπαψαν ποτέ να ελπίζουν ότι ο μικρός Νίκος θα τα καταφέρει και βγει νικητής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...