διακοπή από ΔΕΗ
Κοινωνία

Σύλλογος Γονέων για διακοπή ρεύματος: Η ΔΕΗ απευθύνεται σε πελάτες, εμείς σε ανθρώπους

Η απάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών στην ανακοίνωση της ΔΕΗ για τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε μονογονεϊκή οικογένεια στο Παγκράτι που όπως αναρτήθηκε στο Πενταπόσταγμα στις 5/12/2020.

Η απάντηση του Συλλόγου στην ανακοίνωση της ΔΕΗ

Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΗ για την διακοπή ηλεκτροδότησης σε μονογονεϊκή οικογένεια στο Παγκράτι, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών έχει να δηλώσει τα εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  1. Τα στοιχεία που παραθέτει η ΔΕΗ είναι απολύτως ακριβή.
  2. Η ΔΕΗ απευθύνεται σε πελάτες που καταναλώνουν εμπορεύματα. Εμείς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκες.
  3. Κατά συνέπεια, η ΔΕΗ, ως εταιρεία, μπορεί να οχυρώνεται πίσω από το δόγμα «το νόμιμο είναι και ηθικό». Εμείς πάλι όχι.

Αντιλαμβανόμαστε ότι για την ομαλή λειτουργία μιας ιδιωτικής κερδοφόρας επιχείρησης οι κανόνες επιβάλλουν να εισπραχθεί το τίμημα με κάθε τρόπο, όμως διαφωνούμε με την αδυναμία να γίνει αντιληπτό από την επιχείρηση το άκαιρο και ανώφελο της υπόθεσης, αφού η οικογένεια στην παρούσα κατάσταση αδυνατεί, όπως αδυνατούσε εδώ και καιρό, να διαχειριστεί το χρέος και το μόνο που θα συντελεστεί είναι να μείνουν τρία ανήλικα παιδιά και η μητέρα τους σε ένα σκοτεινό και κρύο διαμέρισμα εν μέσω lockdown, υγειονομικής κρίσης και τηλεκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ