Κοινωνία

Μετανιωμένος ο αστυνομικός που κατέστρεψε ανθοδέσμη στα Εξάρχεια

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας χθες ο αστυνομικός των ΜΑΤ, φαίνεται να πετάει και να καταστρέφει ανθοδέσμη που είχαν αφήσει πολίτες που ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός εντοπίστηκε αμέσως μετά τη δημοσίευση του βίντεο, το οποίο προκάλεσε την άμεση αντίδραση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Ο αρχηγός διέταξε ΕΔΕ, προκειμένου ο αστυνομικός να αντιμετωπίσει τις ανάλογες κυρώσεις.


Ο άνδρας των ΜΑΤ παραδέχτηκε την πράξη του, αναφέροντας ότι δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στο Σώμα. Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι πρόθεσή του δεν ήταν να προκαλέσει αλλά να αστειευτεί με τους συναδέλφους του. Η ανθοδέσμη ήταν στο σημείο όπου ήταν υπηρεσία εκείνος και οι συνάδελφοί του, την πήρε στα χέρια του και άρχισε να την περιεργάζεται. Εκείνη την ώρα οι αστυνομικοί των ΜΑΤ της διμοιρίας του δεν επιχειρούσαν.

Στο σημείο βρισκόταν πολίτης που κατέγραψε την καταστροφή της ανθοδέσμης και δημοσίευσε το υλικό στο διαδίκτυο.

Σε βάρος του άνδρα των ΜΑΤ κινήθηκε ΕΔΕ, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...