Κοινωνία

Κορονοϊός: Κατέληξε 37χρονη νοσοκόμα που δεν έβρισκε κρεβάτι σε ΜΕΘ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Μιχάλη Γιαννάκο, η νεαρή είχε καταγωγή από την Έδεσσα και εργαζόταν ως επικουρική βοηθός ακτινολόγου στο νοσοκομείο της Νάουσας.

Όταν μολύνθηκε από κορονοϊό νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, όμως, στις 27 Νοεμβρίου, ζήτησε τη διακομιδή της στη Νάουσα, στην απλή κλινική Covid.

Το πρωί της Παρασκευής, όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, η υγεία της επιδεινώθηκε, διασωληνώθηκε, αλλά επειδή δεν υπάρχει ΜΕΘ στο νοσοκομείο Νάουσας, άρχισε προσπάθεια να βρεθεί κρεβάτι αλλού. Τελικά βρέθηκε κλίνη στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης, όμως η άτυχη νοσοκόμα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε προτού πραγματοποιηθεί η μεταφορά της.

«Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν υπήρχε ΜΕΘ και δεν θα χρειάζονταν η διακομιδή της. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους», κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές