Κοινωνία

Κατερίνη: Πέθανε και ο άνδρας της 29χρονης λεχώνας που χάθηκε πέρσι από αλλεργία

Μία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κατερίνη, καθώς απεβίωσε ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που είχε χάσει τη ζωή της, πέρυσι εξαιτίας αλλεργικού σοκ που υπέστη λίγες μέρες αφού γέννησε το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με το odelalis.gr, χθες έφυγε από τη ζωή και ο 37χρονος σύζυγός της Γιάννης Πιτσάνης, με τις ακριβείς αιτίες του θανάτου του να παραμένουν άγνωστες. Τραγική ειρωνεία, σε δύο μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της 29χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή στις 28 Νοεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα γέννησε στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Από την Κατερίνη διακομίστηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο που της χορηγήθηκε. Ωστόσο, τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου 2019 η 29χρονη λεχώνα, δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ