Κοινωνία

Κατερίνη: Σπαραγμός στην κηδεία της 29χρονης Άννας! Ξεσπούν οι συγγενείς της αδικοχαμένης λεχώνας (βίντεο)


Τελευταία πράξη του δράματος για την 29χρονη Άννα που έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της. Οι γιατροί στο Ιπποκράτειο έδωσαν μάχη για να αντιστρέψουν την κρισιμότητα της κατάστασή της, αλλά τελικά η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε.

Το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι οδήγησαν την άτυχη Άννα στην τελευταία της κατοικία. Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της αδικοχαμένης 29χρονης, που πλέον καλείται να μεγαλώσει μόνος το αγγελούδι που γεννήθηκε. Ο Γολγοθάς που καλείται να ανέβει φαντάζει ατελείωτος.

Οι στενοί συγγενείς της κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλεια των γιατρών του νοσοκομείου Κατερίνης αφού όπως υποστηρίζουν η 29χρονη τους είχε ενημερώσει πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε. Στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” με την Τατιάνα Στεφανίδου, περιέγραψαν όλα όσα έγιναν και είχαν ως αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

«Η κοπέλα μπήκε για προγραμματισμένο τοκετό ο οποίος έγινε με καισαρική τη προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ. Έχει δηλώσει και είναι γραμμένο με κόκκινα γράμματα στον ιατρικό της φάκελο ότι έχει αλλεργία σε συγκεκριμένη αντιβίωση. Βγήκε από το χειρουργείο, μεταφέρθηκε στον θάλαμο, συνομίλησε με τους γονείς της. Ήταν μέσα στη χαρά για το γεγονός ότι έγινε μητέρα. Αργότερα μια νοσηλεύτρια μπήκε στον θάλαμο να της χορηγήσει αντιβίωση» λέει ο θείος. Κανένας δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα η κοπέλα παρουσίασε σπασμούς, φώναζε πονάω, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και κατέρρευσε. Διέκοψαν αμέσως την αντιβίωση και κατάφεραν να την επαναφέρουν μετά από μιάμιση με δύο ώρες. Καταλαβαίνετε όμως ότι η ζημιά είχε γίνει. Το κορίτσι νοσηλεύτηκε μέχρι την Παρασκευή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Κατερίνης και εκείνη την ημέρα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης όπου κατέληξε».

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Οι τρεις ιατροδικαστές ολοκλήρωσαν την πολύωρη εξέτασή τους και μίλησαν αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τα πρώτα τους ευρήματα. «Και οι τρεις ιατροδικαστές συμφωνήσαμε ότι ο θάνατος προήλθε από ισχαιμικό σοκ» δηλώνουν.

«Το ισχαιμικό σοκ είναι ο τελικός λόγος θανάτου. Το τι το προκάλεσε θα φανεί στις ιστολογικές;» σημειώνει ο Παναγιώτης Τσαντίρης, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της 29χρονης.
https://www.youtube.com/embed/cijIN5u-Mio

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...