Κοινωνία

Κορονοϊός -Καταγγελία σοκ στη Θεσσαλονίκη: 900 ευρώ κλήση σε 17χρονο κορίτσι πολύτεκνης οικογένειας

Απελπισμένος πατέρας και μάλιστα πολύτεκνος και άνεργος, διαμαρτύρεται για τον τρόπο με τον οποία αστυνομικοί έκοψαν βαρύ πρόστιμο 900 ευρώ στην κόρη του 17 ετών στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, Πολυχρόνης Αναστασιάδης έκανε καταγγελία στον Focus FM σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε αυτό, λέγοντας ουσιαστικά πως τουλάχιστον για τα 300 ευρώ σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, την ευθύνη την έχουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Και αυτό γιατί όπως αναφέρει στην καταγγελία που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό, η κόρη του μαζί με τις φίλες της, ήταν ένα τετράγωνο από το σπίτι, όταν τις σταμάτησαν για έλεγχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό έγινε στις 20:40 περίπου και όπως τονίζει, μέχρι να ζητηθούν εξηγήσεις, να διασταυρωθούν τα στοιχεια κτλ, η ώρα πέρασε και πήγε μετά τις 21:00.

Έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν να την γράφουν εκτός από μάσκα, άσκοπή μετακίνηση και για το γεγονός οτι κυκλοφορούσε σε ώρα που ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Όπως είπε το χαρτί γράφει ως ώρα παράβασης 21:37 επειδή ήταν τελευταία στην σειρά.
 

https://www.youtube.com/watch?v=eW99Ml0w06w&feature=emb_logo

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...