εξερράγη σκούπα ατμού
Κοινωνία

Εγκαύματα σε 44χρονη μητέρα όταν εξερράγη η σκούπα ατμού!

Φριχτά εγκαύματα προκάλεσε σε 44χρονη μητέρα η έκρηξη της ηλεκτρικής σκούπας ατμού που χρησιμοποιούσε για τις δουλειές του σπιτιού!  

Μάλιστα, στο διπλανό δωμάτιο ήταν το μόλις ενός έτους αγοράκι της, που, μόλις άκουσε τη σκούπα να «σκάει», άρχισε να ουρλιάζει από το φόβο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 44χρονη χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τη σκούπα ατμού, την οποία είχε αγοράσει πρόσφατα για καλύτερη απολύμανση και μετά το πρώτο σοκ, επικοινώνησε με το κατάστημα από το οποίο την προμηθεύτηκε. «Ύστερα που τους πήρα τηλέφωνο, μου είπανε ότι μπορεί να φταίω και εγώ κιόλας. Για φαντάσου να είχα τον μικρό δίπλα μου. Για φαντάσου να έφευγε κομμάτι, έτσι όπως έσκασε η σκούπα και να με χτύπαγε εμένα στο κεφάλι και να μου το άνοιγε. Και να μου λένε ότι κιόλας έφταιγα εγώ», δηλώνει μεταξύ άλλων η παθούσα, μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

Πέντε ημέρες μετά το περιστατικό, η 44χρονη ακόμα περιμένει κάποιος να ενδιαφερθεί, είτε από το κατάστημα που την αγόρασε και έχει ενημερώσει για το τι έχει συμβεί, είτε από την εταιρία που την κατασκεύασε.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ