έκρηξη μπαταρίας ηλεκτρονικού τσιγάρου
Κοινωνία

Σοβαρά εγκαύματα από έκρηξη μπαταρίας ηλεκτρονικού τσιγάρου

Με σοβαρά εγκαύματα κατέληξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, ένας 45χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε όταν εξερράγη στην τσέπη του μπαταρία ηλεκτρονικού τσιγάρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας είχε στην τσέπη του παντελονιού του μια δεύτερη μπαταρία – εφεδρική για το ηλεκτρονικό του τσιγάρο. Ωστόσο αυτό που στάθηκε μοιραίο ήταν ότι δεν την είχε τοποθετήσει στην πλαστική της θήκη, όπου έπρεπε να βρίσκεται.

Έτσι, σε κάποια στιγμή που θέλησε να βάλει στην ίδια τσέπη και το μπρελόκ με τα κλειδιά του, εκτιμάται ότι ένα κλειδί άγγιξε στον ένα πόλο της μπαταρίας και κάποιο δεύτερο στον άλλο, έγινε γείωση μέσω του κρίκου στον οποίο είχαν περαστεί τα κλειδιά και ακολούθησε μικρή έκρηξη!

Το αποτέλεσμα ήταν σοκαριστικό, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Ο 45χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο χέρι αλλά και στο πόδι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική βοήθεια!

GALLERY

έκρηξη μπαταρίας ηλεκτρονικού τσιγάρου
έκρηξη μπαταρίας ηλεκτρονικού τσιγάρου
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης