Τζόϊς –Τίμοθι Ράντοτσικ
Κοινωνία

Αγωνία για τον Γάλλο που εξαφανίστηκε στον Πειραιά

Ώρες αγωνίας ζει μια οικογένεια στην Γαλλία από τις 21 Αυγούστου, καθώς σύμφωνα με την αναγγελία του «Χαμόγελου του Παιδιού», ένα μέλος της και συγκεκριμένα ο 28χρονος Τζόις - Τίμοθι Ράντοτσικ εξαφανίστηκε κατά την επίσκεψή του στην χώρα μας. 

Ο νεαρός άνδρας (που εικονίζεται στις φωτογραφίες) τον οποίο αναζητούν οι φίλοι του στην Κρήτη, φέρεται να επισκέφθηκε το νησί μας τελευταία, καθώς με βάση τους ίδιους, υπάρχουν άνθρωποι που τον είδαν στις 4 Οκτωβρίου στο χωριό Μέρωνας Αμαρίου, ενώ εκ τότε τα ίχνη του χάθηκαν.  

Ο Τζόις, σύμφωνα με τους φίλους του που επικοινώνησαν και με το neakriti.gr, είναι φυσιολάτρης και λάτρης της γιόγκα και η τελευταία του διαδρομή στην Κρήτη, πριν χαθούν τα ίχνη του, φέρεται να ήταν από το Φραγκοκάστελο Χανίων έως το Αμάρι Ρεθύμνου. 

Ο αγνοούμενος μιλά άπταιστα τα αγγλικά και τα γερμανικά, ενώ σύμφωνα με το «MissingALERT» που εκδόθηκε, εξαφανίστηκε στις 21 Αυγούστου από τον Πειραιά, οπότε και η εξαφάνισή του δηλώθηκε και στην Ελληνική Αστυνομία. Ο Τζόις έχει καστανά μάτια και μακριά μαλλιά, έχει ύψος 1,80 μ. και είναι αδύνατος. 

Η μητέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, απευθύνουν έκκληση σε όποιο πολίτη της Κρήτης τον έχει δει, να ειδοποιήσει τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές ή ακόμα και την ίδια την μητέρα του στα τηλέφωνα: +33 689281077 ή στο +306932885512.

Τζόϊς –Τίμοθι Ράντοτσικ
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...