Κοινωνία

Βόλος: Μπούκαρε σε ζαχαροπλαστείο και το «διέλυσε» χωρίς λόγο

Γης Μαδιάμ» τα έκανε ένας 35χρονος σε κεντρικό ζαχαροπλαστείο του Βόλου, σκορπίζοντας τον πανικό στον ιδιοκτήτη και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο ψυχικά διαταραγμένος άντρας όρμησε ξαφνικά στο ζαχαροπλαστείο ως… ταύρος σε υαλοπωλείο και, χωρίς την παραμικρή αφορμή, άρχισε να να αναποδογυρίζει ταψιά με κουραμπιέδες, κουλουράκια και άλλα γλυκά και να φωνάζει άγρια σε όσους βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα!

Στο ζαχαροπλαστείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν τον 35χρονο και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα υπηρεσίας που τον άφησε ελεύθερο με προφορική εντολή, αφού του άσκησε δίωξη για φθορά ξένης περιουσίας.

Ωστόσο, οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική για ακούσια νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...