Άγρια σφαγή στα Καμίνια
Κοινωνία

Άγρια σφαγή στα Καμίνια Η ΟΠΚΕ συνέλαβε ακόμη τρεις Πακιστανούς

Έφοδο σε σπίτι - κρησφύγετο στο Περιστέρι έκανε η  ΟΠΚΕ και η Ασφάλεια Πειραιά, όπου οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχαν λουφάξει Πακιστανοί από την ομάδα των σφαγέων στα Καμίνια και κατέστρωναν τη μεγάλη απόδραση απο την Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η επιχείρηση, στήθηκε με απόλυτη μυστικότητα καθώς τόσο η ΟΠΚΕ όσο και η Ασφάλεια Πειραιά είχαν την πληροφορία και χθές στις 9 το βράδυ έστησαν την επιχείρηση, μπούκαραν στο ισόγειο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Λυσία και Λειβαδα και πέρασαν χειροπέδες σε οκτώ άτομα.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά και τρεις εκ των οποίων αναγνωρίστηκαν από τα θύματα. Οι πληροφορίες λένε ότι οι τρεις δράστες, βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Περιστερίου, προκειμένου να κανονίσουν πως θα φύγουν από την Αθήνα για τη Βόρεια Ελλάδα και κατόπιν στην Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι έρευνες των ανδρών της ΟΠΚΕ και της Ασφαλειας Πειραιά ειναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς αυτό που απομένει, είναι η σύλληψη των δύο μεγάλων αφεντικών που κάνουν κουμάντο στις Πακιστανικές συμμορίες του κέντρου της Αθήνας και κινούν τα νήματα, στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και ναρκωτικών. Αυτό ήταν άλλωστε και το κίνητρο της άγριας εισβολής στο διαμέρισμα των Καμινίων, όπου η συμμορία των Πακιστανών επιτέθηκε με ρόπαλα και μαχαίρια σε βάρος τριών ομοεθνών τους και αφού τσάκισαν στο ξύλο τους δύο, έσφαξαν τον τρίτο για παραδειγματισμό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ