Πακιστανοί στα Καμίνια
Κοινωνία

Σφαγή Πακιστανών στα Καμίνια: Στα χέρια της ΟΠΚΕ δύο από τους δράστες

Σαρώνουν οι ομάδες της ΟΠΚΕ τον Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας για να εντοπίσουν μέλη της ομάδας των Πακιστανών που μπούκαραν στο διαμέρισμα της οδού Αγίων Ανάργυρων στα Καμίνια και έσφαξαν συμπατριώτη τους με φόντο τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Ήδη, οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ μετά από σάρωση στα κακόφημα στέκια του κέντρου και αξιοποίηση του δικτύου πληροφοριών, κατάφεραν να εντοπίσουν οικία οπού οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχαν βρει καταφύγιο οι δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι, αφού έθεσαν το χώρο υπό διακριτική επιτήρηση, λίγη ώρα αργότερα όταν είδαν τέσσερις Πακιστανούς να βγαίνουν, αναγνώρισαν δυο εξ αυτών ως τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο να χτυπούν μέχρι θανάτου με ξύλα τον ομοεθνή τους.

Άμεσα τους ακινητοποίησαν και τους μετέφεραν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ομολογήσει την εμπλοκή τους και έχουν αποκαλύψει τους συνεργούς τους.

Οι δράστες είναι σεσημασμένοι για εμπορία ναρκωτικών και τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας ενώ το θύμα μέλος αντίπαλης συμμορίας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την άγρια συμπλοκή 

Ένας νεκρόςένας τραυματίας και ένας τρίτος άνθρωπος χτυπημένος άγρια ήταν ο απολογισμός της εισβολής ομάδας Πακιστανών σε διαμέρισμα στα Καμίνια όπου ζούσαν τρεις ομοεθνείς τους.

https://youtu.be/8w_fImMYOew

Οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα περίπου στις 12.30 το μεσημέρι, κρατώντας μαχαίρια και λοστάρια όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο.

Σκότωσαν τον έναν από τους τρεις ενοίκους του διαμερίσματος, τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι τον δεύτερο και γρονθοκόπησαν άσχημα τον τρίτο. Προκαλεί δε ανατριχίλια το γεγονός ότι κάποιοι από τους δράστες βιντεοσκοπούσαν τη φρικαλεότητα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...