αστυνομία στη Πάτρα
Κοινωνία

Ένταση μεταξύ Αστυνομίας και διαδηλωτών στην Πάτρα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το σχέδιο της ΕΛΑΣ και στην Πάτρα για την παρεμπόδιση όσων θα επιχειρήσουν να πάνε στο κέντρο για να συμμετάσχουν σε συγκεντρώσεις και πορείες για την επέτειο του Πολυτεχνείου, χωρίς να απουσιάσει η ένταση, όπως έγινε στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «PatrasTimes», υπήρξε μπλόκο δεκάδων αστυνομικών στην πύλη εισόδου, όπου περισσότερα από 20 άτομα ακινητοποιήθηκαν και αναγκάστηκαν να μείνουν στο έδαφος.

Σύμφωνα με το «thebest», άτομα συγκεντρώθηκαν στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης, στο πρώην παράρτημα στην Κορίνθου έχει δημιουργηθεί αστυνομικός κλοιός.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούσαν με ντουντούκες από τις αστυνομικές δυνάμεις να αποχωρήσουν λέγοντας πως τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, η οδός Κορίνθου είναι κλειστή από το ύψος της Ερμού ενώ η δεύτερη ομάδα συγκεντρωμένων που ήταν στην Κορίνθου και Ζαΐμη έχει μετακινηθεί από το σημείο προς την περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται πριν και μετά το παράρτημα και έχει δημιουργηθεί αστυνομικός κλοιός. Οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής έχουν, μάλιστα, ενισχυθεί με διμοιρίες ΜΑΤ από άλλες περιοχές. Στόχος είναι η αποτροπή πραγματοποίησης πορείας…

 

GALLERY

αστυνομία στη Πάτρα
αστυνομία στη Πάτρα
αστυνομία στη Πάτρα
αστυνομία στη Πάτρα
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ