Κομοτηνή
Κοινωνία

Κομοτηνή: Σύλληψη μεγαλέμπορου ναρκωτικών με 75 κιλά κάνναβη

Ενέδρα έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής με τη βοήθεια της αντίστοιχης υπηρεσίας Αττικής σε έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών στο σπίτι του λίγο πιο έξω από την Αθήνα και, μόλις τον είδαν να βγαίνει με τρεις σάκους γεμάτους ναρκωτικά, του πέρασαν χειροπέδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν τους σάκους του, ο δράστης έκρυβε 39 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 52 κιλών και 534 γραμμαρίων!

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 21 κιλών και 924 γραμμαρίων, δύο πλαστικά δοχεία με χασισέλαιο βάρους τριών κιλών και 233 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόκρυψη, μεταφορά και διακίνηση περί ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...