Γέρα Λέσβου
Κοινωνία

Λέσβος: Όπλα, ηρωίνη, κάνναβη και χασισόδεντρα κάτοικος της Γέρας

Πλήθος παρανομίες ήρθαν στο φως από την οργανωμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης στο σπίτι και την επιχείρηση ενός Έλληνα στην περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, όπου έγινε έρευνα μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικά.

Εκτός από την ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 20 γραμμαρίων που προέρχονταν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,50 μέτρων και 19 μίσχους από χασισόδεντρα μήκους ενός ως δυο μέτρων και ο δράστης σκόπευε να την πουλήσει σε χρήστες του νησιού, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι διακινούσε και «σκληρά» ναρκωτικά, καθώς βρήκαν ακόμη ηρωίνη βάρους 255 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Φαίνεται, όμως, ότι εμπλέκεται και σε άλλες ύποπτες «δουλειές», καθώς είχε στην κατοχή του έναν ανιχνευτή μετάλλων που κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να έκανε λαθρανασκαφές, 14 κινητά που ερευνάται αν προέρχονται από κλοπές, αλλά και ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από μια κοντόκαννη καραμπίνα, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 12 εκατοστών, 39 φυσίγγια, ένα σπρέι πιπεριού και έναν εκκενωτής ηλεκτρικής ενέργειας taser!

Μαζί με όλα τα προηγούμενα, κατασχέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, 28 κροτίδες και 600 ευρώ. Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθούν οι δραστηριότητες του συλληφθέντος, που παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις των νόμων περί ειδών πυροτεχνίας και περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...