Κοινωνία

Διεκόπη για τις 6 Νοεμβρίου η δίκη για τον Ζακ Κωστόπουλο

Άνοιξε η αυλαία της υπόθεσης του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ωστόσο, η δίκη διεκόπη για τις 6 Νοεμβρίου για λόγους υγείας ενός από των συνηγόρων υπεράσπισης ,ο οποίος όπως αναφέρθηκε έχει συμπτώματα κορονοϊού.

Το δικαστήριο αφού κλήρωσε ενόρκους διέκοψε για τις 6 Νοεμβρίου, ενώ έδωσε και δεύτερη δικάσιμο για τις 11 Νοεμβρίου. Ο πρόεδρος, πάντως, ανακοίνωσε ότι το ακροατήριο θα είναι περιορισμένο λόγω κορονοϊού και πως μόλις πέντε δημοσιογράφοι θα βρίσκονται στο ακροατήριο.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου 2018 στην οδό Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας είναι έξι, δύο επιχειρηματίες και τέσσερις αστυνομικοί.

Τόσο οι δύο πολίτες, ο κοσμηματοπώλης και ένας μεσίτης, όσο και οι τέσσερις αστυνομικοί που είχαν σπεύσει στο σημείο είναι κατηγορούμενοι για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές