μαχαίρι
Κοινωνία

Με μαχαίρι 25 εκατοστών έσφαξε τον 35χρονο ο 43χρονος αλλοδαπός

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 35χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου στον Πειραιά.

Το θύμα είχε βρεθεί στο δρόμο, έχοντας πολλαπλά τραύματα προκληθέντα από μαχαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν 43χρονο αλλοδαπό, που όπως εξακριβώθηκε επρόκειτο για τον δράστη της ανθρωποκτονίας και τον συνέλαβαν.

Κοντά στο σημείο που διαπράχθηκε το έγκλημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι μήκους 25 εκατοστών, που όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν και χρησιμοποιούσαν αμφότεροι περιστασιακά, εγκαταλελειμμένο περίπτερο ως κατοικία.

Ο κατηγορούμενος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, παράβαση της νομοθεσίας περί Όπλων και περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πειραιάς
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές