Κοινωνία

Εικόνες καταστροφής στο Νέο Ηράκλειο: Ο άνεμος ξερίζωσε σκεπή σπιτιού και δέντρα (βίντεο)

Πρωτοφανείς είναι οι εικόνες που έχουν δημιουργηθεί σε γειτονικά του Νέου Ηρακλείου, που επλήγη ιδιαίτερα από τη νεροποντή που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αττική.

Απίστευτες είναι οι σκηνές που έχουν δημιουργηθεί στο Νέο Ηράκλειο, περιοχή που επλήγη ιδιαίτερα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπίτια και οχήματα έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, με τους κατοίκους να δηλώνουν τυχεροί που δεν υπήρξαν θύματα. 

https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/posts/3351656214888624


«Ευτυχώς που κοιμόταν ο κόσμος και δεν είχαμε θύματα», σημείωσε, χαρακτηριστικά, κάτοικος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην ΕΡΤ, τις πρώτες πρωινές ώρες άκουσαν έναν έντονο βόμβο και εντός περίπου 2,5 λεπτών είδαν δένδρα να πέφτουν και κεραμίδια να παρασύρονται από τους θυελλώδεις ανέμους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση κατοίκων που είδαν την σκεπή του σπιτιού τους να φεύγει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί – ευτυχώς ελαφρά – στο μάτι. Η ίδια οικογένεια είδε και το όχημά της να καταπλακώνεται.

Η εικόνα στην περιοχή είναι πρωτοφανής, καθώς ακόμη και μία μεταλλική ντουλάπα είχε «φύγει» από μπαλκόνι και είχε καταλήξει σε πεζοδρόμιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...