Καρδίτσα
Κοινωνία

Παρεμβαίνει Εισαγγελέας για τους θανάτους και τις καταστροφές στην Καρδίτσα

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας Κωνσταντίνος Πέτσας για τους θανάτους και τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Ιανός στην Καρδίτσα .

Σύμφωνα με το Trikalavoice.gr, τη διενέργεια της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ανέθεσε λόγω σπουδαιότητας στην Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας Αικατερίνη Λύρα.

Η κα Λύρα αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν δυσλειτουργίες και παραλείψεις των αρμόδιων υπηρεσιών όσον αφορά την πρόληψη και τον περιορισμό των συνεπειών του ακραίου φυσικού φαινομένου που έπληξε τον Νομό Καρδίτσας.

Ο τραγικός απολογισμός είναι 4 νεκροί: δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Το πτώμα της τελευταίας εντοπίστηκε το μεσημέρι στις όχθες του ποταμού Πάμισου, έξι μέρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη της.

Απο τα ακραία καιρικά φαινόμενα κατέρρευσαν σπίτια και γέφυρες ενώ καταστράφηκαν δρόμοι, περιουσίες και καλλιεργειες και αποκλείστηκαν και ολόκληρες περιοχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...