Κοινωνία

Χανιά: Κατέβασαν την γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει από το μπαλκόνι

Μετά από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας άνδρες της ομάδας Ειδικών Αποστολών που έφτασαν στα Χανιά από το Ηράκλειο ανέβηκαν στην ταράτσα σπιτιού στην περιοχή του Κουμπέ και στην συνέχεια μπήκαν μέσα στο σπίτι όπου βρισκόταν η γυναίκα την οποία και ακινητοποίησαν με ασφάλεια.

Από την πρώτη στιγμή του συμβάντος στο σημείο είχαν σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, τρία οχήματα και πυροσβέστες καθώς και ειδικός ψυχολόγος που προσπαθούσε να διαπραγματευτεί με την γυναίκα και να την πείσει να κατέβει από το μπαλκόνι, ενώ στον χώρο κάτω από το μπαλκόνι οι πυροσβέστες είχαν απλώσει ειδικό στρώμα σε περίπτωση που η γυναίκα πραγματοποιούσε την απειλή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο από την επιχείρηση των αρχών στα Χανιά


Στο σπίτι, στο οποίο η γυναίκα είχε κλειδωθεί από τις 11:00 το πρωί, βρισκόταν και η ανήλικη κόρη της γυναίκας την οποία αργά το μεσημέρι είχαν καταφέρει να απεγκλωβίσουν οι Πυροσβέστες με την χρήση εξωτερικής σκάλας. Σύμφωνα με το cretapost, η γυναίκα οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Χανίων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...