Πέτσας
Κοινωνία

Πέτσας: Αυξάνεται ο στόλος των λεωφορείων

«Είμαστε σε κρίσιμη φάση για διαχείριση της πανδημίας» σημείωσε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος συνέκρινε την κατάσταση στη χώρα μας με αυτή σε άλλες χώρες και σημείωσε πως τα κρούσματα να είναι πολλά περισσότερα.

«Η Ελλάδα θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 1.600 κρούσματα αλλά χάρη στα μετρά που ελήφθησαν και την ατομική ευθύνη τα κρούσματα έχουν σταθεροποιηθεί σε πάνω από 300» τόνισε.

Υπογράμμισε παράλληλα, πως η καλύτερη επιδημιολογική εικόνα δεν οδηγεί σε εφησυχασμό ενώ ξεκαθάρισε πως η στρατηγική της κυβέρνησης γίνεται βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων.

Προσοχή στην Αττική

Ο κ. Πέτσας, την ίδια ώρα, επανέλαβε πως τα περισσότερα κρούσματα έχουν εντοπιστεί στην Αττική τονίζοντας πως είναι ανάγκη να τηρούνται τα μέτρα.

«Για να αποφύγουμε σκληρότερα μέτρα, να εφαρμόζουμε σχολαστικά τα μέτρα που ισχύουν« σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αυξάνεται ο στόλος των λεωφορείων

Ο ίδιος ανέφερε πως η κυβέρνηση καταβάλει κάθε προσπάθεια για μείωση της συμφόρησης στα μέσα μεταφοράς, μετά και τις εικόνες συνωστισμού στο μετρό της Αθήνας.

Ο ίδιος ανέφερε πως σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις για αύξηση του στόλου στα λεωφορεία και πως θα προστεθούν δεκάδες νέα οχήματα στον ήδη υπάρχοντα στόλο.

Υπενθύμισε δε το τρίπτυχο που εφαρμόζει η κυβέρνηση για μείωση της συμφόρησης στα μέσα, το οποίο είναι «περισσότερα λεωφορεία, τηλεργασία και κυλιόμενο ωράριο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...