Ιπποκράτειο Νοσοκομείο
Κοινωνία

Κορονοϊός: Το έσκασε από το παράθυρο ασθενής του Ιπποκράτειου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Κι αυτό γιατί ψάχνουν έναν Αφγανό με κορονοϊό, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου το «έσκασε» από την παθολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο νεαρός από το Αφγανιστάν συνοδευόμενος από έναν κατά πάσα πιθανότητα συμπατριώτη του, ο οποίος συστήθηκε στους γιατρούς ως αδελφός του ασθενή, εμφανίστηκε στο Ιπποκράτειο με έντονα συμπτώματα κορονοϊού. Αμέσως, οι γιατροί έκαναν το τεστ, με αποτέλεσμα να βγει θετικό και βέβαια άμεσα έκαναν τις ενέργειες για την εισαγωγή του νεαρού στην παθολογική κλινική, σε ειδικό θάλαμο για ασθενείς με κορονοϊό.

Η εισαγωγή του νεαρού έγινε την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου, όταν οι γιατροί επισκέφθηκαν τον θάλαμο για τις καθιερωμένες εξετάσεις στους ασθενείς, διαπίστωσαν πως ο νεαρός έλειπε από το κρεβάτι του. Οι υπόλοιποι ασθενείς είπαν στους γιατρούς πως ο νεαρός με κορονοϊό άνοιξε το παράθυρο, πήδηξε από ύψος περίπου δυο μέτρων και εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...