Κοινωνία

Γονιός χτύπησε καθηγητή επειδή έκανε σύσταση να φορέσει μάσκα το παιδί του

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε καθηγητή και γονέα σε σχολείο στις Μουρνιές Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, γονέας ο οποίος αντιτίθεται στη χρήση μάσκας, χτύπησε με κουτουλιά καθηγητή, όταν ο τελευταίος έκανε σύσταση στο παιδί του να φορέσει μάσκα, διαφορετικά σεν θα έμπαινε στο σχολείο. Το περιστατικό σημειώθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, η διεύθυνση του οποίου κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές.

Ο εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρύ ευτυχώς τραύμα στο κεφάλι και πήρε εξιτήριο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αναφέρεται:

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο.»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...