Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ρόδος: Επιχειρηματίας έκρυβε θησαυρό αρχαιοτήτων στο σπίτι του

Πριν από έξι μήνες μια άγνωστη πληροφοριοδότης ενημέρωσε το γραφείο του Γιώργου Τσούκαλη για ύπαρξη μεγάλης ποσότητας αρχαίων αντικειμένων τα οποία είχε στην κατοχή του επιχειρηματίας στη Ρόδο με σκοπό να τα προωθήσει παράνομα στην αγορά του εξωτερικού.

Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής φίλτραρε τις πληροφορίες και σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ιωαννίνων που ενημερώθηκε άμεσα προχώρησαν σε επαλήθευση των στοιχείων. Το βράδυ της Παρασκευής (11.09.2020) πολυμελές κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ιωαννίνων μετέβη στη Ρόδο όπου σε συνεργασία με τον Γιώργο Τσούκαλη και συνεργάτες του ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αρχαιοκάπηλου σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου.

Σήμερα το πρωί έγινε έρευνα στο σπίτι του υπόπτου και εντοπίστηκαν 127 αρχαίων αντικείμενα ανυπολόγιστης αξίας και συνελήφθη. 

Ο Γιώργος Τσούκαλης μετά την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλακη ,τον επιθεωρητή Β.Ελλαδος Κώστα Σκουμα με τους οποίους επικοινώνησα και τους ευχαρίστησα προσωπικά για το μεγάλο ενδιαφέρον τους , τον συνεργάτη μου Πέτρο Γωνιωτάκη τον Γ.Σ.(κρυφός άσος) την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ιωαννίνων και συγκεκριμένα τον ταξίαρχο Δούβαλη Κωνσταντίνο ,τον διευθυντή Ιωαννίνων Βασίλη Μουσελιμη και τον διευθυντή υποδιευθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων Θανάση Σκουφη για την αγαστή συνεργασία και την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου για την άψογη συνεργασία». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...