Κοινωνία

Ο κακός χαμός σε εκπομπή - Δημοσιογράφος της Αυγής αποχώρησε on air (βίντεο)

Ο δημοσιογράφος της «Αυγής», Ανδρέας Πετρόπουλος, αποχώρησε on air από εκπομπή του ΣΚΑΪ σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως είπε, για το «Big Brother» και τα όσα ακούστηκαν περί βιασμού.

Ένταση σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», με δημοσιογράφο της εφημερίδας «Αυγή» να αποχωρεί on air σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το reality «Big Brother» και τα όσα συνέβησαν με παίκτη που μίλησε για βιασμό γυναικών.

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος είχε μόλις εμφανιστεί στο πάνελ της εκπομπής του ΣΚΑΪ, αλλά όταν πήρε τον λόγο δήλωσε ότι θα αποχωρήσει.

Αφότου υπενθύμισε πως όταν είχε τοποθετηθεί βόμβα στον ΣΚΑΪ, ήταν ο πρώτος που είχε σπεύσει, ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε «δεν θα καθίσω στην εκπομπή θα φύγω», κάνοντας λόγο για συμβολική κίνηση σε «ένδειξη διαμαρτυρίας»

«Δεν θέλω να κάνω σόου. Δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα» συμπλήρωσε και τόνισε ότι πρέπει να καταδικαστεί το περιστατικό με τον παίκτη που μίλησε για βιασμό.

«Η δημοσιά συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. […] Όλα αυτά προσβάλουν δημοσιογραφία και τη δημοκρατία. Σας ζητώ και πάλι συγγνώμη» είπε, αγνοώντας τις εκκλήσεις των παρουσιαστών που τόνισαν η κίνηση αυτή προσβάλει τους ίδιους.

Το περιστατικό στο Big Brother και η αναφορά σε «βιασμό» που προκάλεσε σάλο


Υπενθυμίζεται ότι σάλο προκάλεσε ο -πρώην- πλέον παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος μίλησε για βιασμό.


Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου έφερε το σχόλιο που ακούστηκε στο Big Brother περί βιασμού
Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είχε συνομιλία με δύο συμπαίκτες του και αναφέρθηκε σε βιασμό γυναικών, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

«Με τις γκόμενες πάω κάθε μέρα σε μία για να αδειάσει το "πακέτο" μου, αλλιώς έχει βιασμό» είπε.
Η παραγωγή του reality ανακοίνωσαν στον εν λόγω παίκτη πως οι δηλώσεις του ήταν «απαράδεκτες και καταδικαστέες» και γι’ αυτό αποφασίστηκε πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Σημειώνεται ότι για το θέμα τοποθετήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος μέσω ανάρτησής του έκανε γνωστό πως επικοινώνησε τόσο με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καθώς και με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ