Βοστάνειο Μυτιλήνης
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κορονοϊός: Και 3ος νεκρός σήμερα – Κατέληξε 74χρονη

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μια γυναίκα 74 ετών είναι το τελευταίο χρονικά θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή περίπου στις τρεις το μεσημέρι στο Βοστάνειο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, έχοντας προσβληθεί από τον φονικό ιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γυναίκα νοσηλευόταν στο  «Βοστάνειο» Μυτιλήνης από τις 18 Αυγούστου και είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα σήμερα είχαν καταγραφεί άλλοι δύο θάνατοι από κοροναϊό. Πρόκειται για τροφίμους του γηροκομείου «Αγία Κυριακή», από το οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους συνολικά 18 άνθρωποι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος