Κοινωνία

Αποσωληνώθηκε η 27χρονη γιατρός από το Πανεπιστήμιο Λάρισας

Ευχάριστα είναι τα νέα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, εκεί που βρισκόταν χθες διασωληνωμένη μια 27χρονη γιατρός κι ένας 58χρονος παιδίατρος αμφότεροι πάσχοντες από τον κορονοϊό. Η νεαρή γιατρός σήμερα το πρωί αποσωληνώθηκε και πλέον οι θεράποντες γιατροί, εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως ανέφερε στο Open TV ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος «η κοπέλα, η συνάδελφος αποσωληνώθηκε το πρωί»

Η  27χρονη εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορονοϊού, όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες και διασωληνώθηκε. Η 27χρονη γιατρός ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και είναι ένα από τα κρούσματα της ενδονοσοκομειακής συρροής στην περιοχή της Λάρισας που είχαν εντοπιστεί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Εκτός από την 27χρονη με κορονοϊό νοσηλεύονται άλλα τρία άτομα από την παρέα της 27χρονης που παραθέριζαν όλοι μαζί στη Χαλκιδική, μεταξύ των οποίων και ένας αγγειοχειρουργός η κατάσταση του οποίου είναι επιβαρυμένη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μεταξύ, το βράδυ της Τρίτης διασωληνώθηκε ακόμη ένας 58χρονος παιδίατρος ο οποίος είχε μεταφερθεί από το νοσοκομείο του Βόλου πριν δύο μέρες. Όπως ανέφερε στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος η κατάσταση του 58χρονου παιδιάτρου παρουσίασε επιδείνωση και γι αυτό μπήκε σε μηχανική υποστήριξη. Ο 58χρονος έχει υποκείμενο νόσημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...