αστυνομία
Κοινωνία

Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: "Θα με σκοτώσει" φώναζε η άτυχη γυναίκα

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες πληροφορίες αναφορικά με την σοκαριστική επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα το βράδυ της Δευτέρας.

Νέα στοιχεία για την επίθεση με τσεκούρι που έλαβε χώρα χτες το βράδυ στην Καλλιθέα έρχονται στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το STAR, ο οδηγός ταξί φαίνεται πως «θόλωσε» όταν η σύζυγός του του ζήτησε να χωρίσουν και άρπαξε το τσεκούρι, ξεκινώντας να την κυνηγά μέσα στο σπίτι και να τη χτυπά με μανία, ενώ εκείνη κατάφερε να βγει στον δρόμο.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, η άτυχη γυναίκα ανέβαινε τρέχοντας την οδό Σαπφούς στην Καλλιθέα και φώναζε «θα με σκοτώσει, θα με σκοτώσει» ενώ από πίσω της, την ακολουθούσε ο άντρας με το τσεκούρι. 
Μάλιστα, η γυναίκα αιμορραγούσε ενώ έτρεχε στα στενά, ενώ ο κατηγορούμενος σε κατάσταση αμόκ είχε βάλει σκοπό να τη δολοφονήσει.

Οι κάτοικοι έντρομοι άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και βγήκαν στον δρόμο για να αφοπλίσουν τον άντρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτόπτης μάρτυρας της σοκαριστικής επίθεσης ισχυρίστηκε πως: «είχα ένα στυλιάρι, το πήρα και βγήκα έξω. Βλέπω έναν τύπο να έχει μια γυναίκα κάτω και στην κυριολεξία να την πετσοκόβει».

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, περικύκλωσαν τον άνδρα και του ζήτησαν να αφήσει κάτω το τσεκούρι και ένας κάτοικος της περιοχής, βρήκε την ευκαιρία και τον αφόπλισε.

«Κρατάει το τσεκούρι. Βρίσκω τη σωστή γωνία και του έδωσα μια στο χέρι με το στυλιάρι και έπεσε το τσεκούρι. Από εκεί και πέρα ανέλαβε η αστυνομία τα υπόλοιπα» ανέφερε ο μάρτυρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές