Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή μεταναστών

Ο νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια άφησε το αυτοκίνητο και ακολούθησε πεζή καταδίωξη. Ο 28χρονος στο τέλος συνελήφθη.

Για παράνομη μεταφορά εννέα αλλοδαπών συνελήφθη το βράδυ 28χρονος από στελέχη του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 28χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά και προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας εκ κερδοσκοπίας και από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής, απείθεια, αντίσταση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν είχε άδεια οδήγησης.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα ξεκίνησαν χθες βράδυ όταν αστυνομικοί εντόπισαν στην Εγνατία Οδό αυτοκίνητο με οδηγό τον 28χρονο, που μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους ανέπτυξε ταχύτητα.

Στην περιοχή του Καλοχωρίου, ο 28χρονος ακινητοποίησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο στη διάρκεια της πεζής καταδίωξης που ακολούθησε, αυτός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν έξι αλλοδαποί χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με τους τρεις μάλιστα να εντοπίζονται στο χώρο των αποσκευών, ενώ βρέθηκαν και άλλοι τρεις αλλοδαποί.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης